Nu scriu nica, oricum nu se vede.

Dar sunt cu dedicatie pentru Buni si Gusti :)))))Am folosit masina de paine pentru framantat aluatul. Pentru cine vrea sa framante manual, cernem faina intr-un castron, facem un locas in mijloc. Hidratam drojdia in putin apa si amestecam cu sarea si zaharul. Adaugam in locasul din faina si punem si uleiul si incepem sa framantam un aluat. Daca mai e nevoie, adaugam faina. Lasam la dospit, in loc caldut.

Branza o faramitam intr-un castron, adaugam peste ea cascavalul ras si apoi oul batut. Amestecam bine toata branza si dam deoparte.

Dupa ce a crescut aluatul, pregatim un blat de lucru, infainat. Taiem aluatul in bucati cat un pumn, si intindem fiecare bucata cu sucitorul. Asezam in mijloc cate o lingurita de branza. Impaturim aluatul in multe straturi si apoi intindem cu sucitorul placintuta.

Procedam la fel cu toate portiile de aluat.

Pregatim o tigaie, o punem la incins pe aragaz, si asezam cate 3-4 placintute in ea. Invartim continuu tigaia, ca la clatite, astfel se coc mai usor placintele. Le lasam cateva minute, la foc mediu, apoi le intoarcem si le lasam sa se rumeneasca si pe cealalta parte. Le scoatem si le lasam la racit. Sunt bestiale.puteti adauga orice compozitie doriti. stingeti cu bere :))))