Detalii Rulada din carne tocata a la Panacris
Ingrediente:
carne tocata amestec cca,
300 g,
sare iodata,
piper proaspat macinat,
usturoi 2-3 catei,
pesmet 2-3 linguri,
ou de rata 1 bucata,
boia dulce de ardei,
ceapa chives,
carnati banateni 2 fire,
castraveti bulgaresti 2 -3 bucati,
morcov 1 bucata
Tot a ramas ceva umplutura de la rulada din pulpa de pui, asa ca am testat o altfel de rulada;) Spor si pofta buna!Carnea tocata, se amesteca cu oul de rata, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul macinat, boiaua de ardei si ceapa tocata marunt, framantandu-se energic, eventual cu mana, pentru a se ingloba toate ingredintele. Pe o hartie de pergament, se aplatizeaza amestecul de carne tocata, se aseaza artistic, castravetii, fasii de morcov si carnati banateni. Se ruleaza cu ajutorul hartiei de pregament, apoi se inchid la capete si se pun la copt, intr-un vas termorezistent, cca. 35 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare, sub forma de aperitiv sau fel principal alaturi de garnitura preferata. Spor si pofta!