Se curata varza, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare; cand s-a racit se toaca fiodeluta. se stoarce in pumn pentru a indeparta apa. Se unge cu unt si se tapeteaza o forma termorezistenta cu pesmet. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca 75g unt cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sare, si ceel trei galbenusuri. Se adauga varza tocata si albusurile spuma, care e incorporeaza usor. Se toarna compozitia in forma unsa. Se amesteca untul ramas cu smantana si se toarna peste sufleu. Se presara pesmetul ramas. Se coace 20 min. in cuptorul preincalzit.

Se curata varza, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare; cand s-a racit se toaca fiodeluta. se stoarce in pumn pentru a indeparta apa. Se unge cu unt si se tapeteaza o forma termorezistenta cu pesmet. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca 75g unt cu faina, 75 ml smantana, cascavalul ras, sare, si ceel trei galbenusuri. Se adauga varza tocata si albusurile spuma, care e incorporeaza usor. Se toarna compozitia in forma unsa. Se amesteca untul ramas cu smantana si se toarna peste sufleu. Se presara pesmetul ramas. Se coace 20 min. in cuptorul preincalzit.