Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut iubeste asa mult legumele incat la ciorbe zice - pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis - ti-as spune ceva dar o sa zici - du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

Pregateste aparatul Philips Multicooker.

Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.

Toate legumele curata-le si spala-le.

Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.

Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.

Inchide capacul.

Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata, taiate cubulete.

Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.

Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.