Cum sotul a prins un somn de 10kg,va imaginati ce e in congelatorul meu....am zis sa nu il fac mereu prajit....si am incercat piftelute....

N-am crezut ca vor fi asa bune,parca sunt piftelute din carne de pui,....dar cu siguranta o sa mai fac,dar in alta varianta!1.

Dupa ce s-a dezghetat pestele,l-am taiat cuburi pe care le-am dat pe robot (sau pe masina de tocat,fiecare ce are in casa). 2.

Am dat pe razatoarea mare cartofii si i-am stors.

Morcovul l-am dat pe razatoarea mica. 3.

Am tocat marunt leurda(dupa ce s-a decongelat),mararul si patrunjelul. 4.

Am pus intr-un bol toate ingredientele,am pisat si usturoiul,am pus si faina,am potrivit de sare si piper,si am mestecat bine.5.

Am pus o tigaie la incins cu ulei.

Am facut piftelutele pe care le-am dat prin faina si le-am prajit bine,pe amandoua partile.

Le-am scos pe servetele si le-am servit dupa ce s-au racit cu mustar sau sos de iaurt.

Pofta buna!Puteti folosi si marar proaspat,eu nu am avut. Daca compozitia e prea moale,mai puneti o lingura de faina sau cat mai este nevoie.