Detalii Pui Dulce Picant
Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr o tava si i se adauga acest amestec. Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava. Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp.
Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Intr un castronel pregatim sosul: amestecam mustarul, apa, uleiul de masline, ardeiul iute tocat, rozmarinul si usturoul tocat. Puiul se pune intr o tava si i se adauga acest amestec. Se introduce tava la cuptor. din cand in cand se mai pune cate o lingura de sos peste friptura. Cand e aproape gata se adauga bucatele de mar in tava. Eu am un cuptor mai lenes si l am tinut mai bine de o ora. Este picat si dulce in acelasi timp. Se poate servi alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!
Etichete:
pui,
carne,
usturoi,
ardei,
ulei,
masline,
fructe,
mere,
miere,
retete fara gluten,
retete fara lactoza