Aveam dulceata de afine pe foc si-o foaie de foietaj dezghetata in frigider. i-n plus, nevoie de un mic dejun rapid de post.

Din doua miscari a fost deja la cuptor.

Pune dulceata la fiert intr-un ibric si las-o sa dea un clocot. Daca dulceata e grosuta adauga 50 ml apa. Dilueaza in doua linguri de apa o lingura de amidon. Pune in ibric si omogenizeaza. Lasa sa fiarba putin pana capata consistenta unei budinci. Scoate foaia de foietaj de la rece si tai-o in 8 patrate egale. Fiecare patrat imparte-l ochiometric in doua parti egale. Jumatate cresteaz-o cu cutitul (nu total, doar cateva taieturi fara a ajunge in capatul foii). Pe jumatatea necrestata pune cate o lingurita dulceata iar partea crestata trece-o pe deasupra apasand bine marginile fiecarui strudel pentru lipire. Pune-le toate intr-o tava si baga tava in cuptorul preincalzit pana cand strudelul e rumenit frumos. Pudreaza cu zahar pudra.