Gaby, draga de ea, mi-a facut asa o pofta cu acest chec aperitiv, incat n-am mai stat pe ganduri si l-am executat rapid. Este la indemana oricui, este gustos, satios si se pot face nenumarate combinatii cu legume, masline sau....ce-aveti prin casa :)Astazi am prestat reteta de la sursa cu mici modificari. Danke, Gaby !1. Se bat ouale cu sare (nu mult in cazul in care cascavalul e sarat ) si piper.2. Adaugati cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mari, untul topit si racit, faina, praful de copt, laptele, ciupercile si ceapa verde tocata si omogenizati. 3. Tapetati o forma de chec cu hartie de copt si unt si turnati amestecul. Deasupra presarati parmezanul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.( parmezanul e optional, mie imi place crusta care se formeaza si pun de fiecare data cand am ocazia ). 4. Coaceti in cuptorul preincalzit pana ce este frumos rumenit. 5. Se feliza rece.