In copilarie,deseori eram fascinata cum de reusea mama sa prepare mai multe feluri de mancare dintr-o pasare! Si iata ca acum cu doua pulpe de pui am reusit sa prepar doua feluri .

Nu ca ar fi o mare filozofie.......

Pulpele spalate se pun la fiert spumandu-le bine.

Eu le-am taiat in doua,ca erau prea mari.

Rosiile spalate,taiate cubulete mici si pun in cratita peste pulpe.

Cand carnea este fiarta,lasam focul moale,punem usturoiul zdrobit sau feliat,saram si piperam dupa gust.

Ceapa spalata si feliata julien o punem la calit cu o lingura de ulei si o lingura de apa.

Cand ceapa a devenit sticloasa adaugam o lingura de zahar si lasam 2-3 min. la caramelizat. Se stropeste cu vinul alb si fierbem pana se evapora vinul.

Sosul l-am iutit putin cu o jumatate de ardei iute.

Turnam sosul peste carne si lasam la fiert 3 minute.

Presaram patrunjel verde tocat si servim cu drag.

Ardeiul l-am tocat.