Sunt asa de bune servite la mic dejun sau luate in pachetelul pentru serviciu!Si pentru felierea anumitor ingrediente am avut un ajutor pe care l-am indragit tare mult: Salad Chef Smart.

Crestam painicile in trei, pe lungime, pana la baza. Nu le feliem, doar le crestam.

Ungem cu crema de branza cu verdeata de la Delaco, de o parte si de alta a crestaturilor.

Ungem din belsug, pentru ca va intra in paine, crema de branza, in timpul tratamentului termic.

Cu ajutorul feliatorului in forma de V, de la aparatul Salad Chef Smart, vom felia ceapa rosie in rondele.

Feliem in rondele, cu cutitul de data asta, pentru a obtine felii mai mari si ouale fierte, ardeiul si rosiile cherry.

Umplem painicile printre crestaturi cu cate doua felii din fiecare ingredient feliat, iar deasupra asezam betisoare de cascaval, pentru a se topi frumos si a prinde putina crusta peste ingredientele din painici.

Asezam painicile astfel umplute, intr-o tava de paine, peste hartii de copt decupate pentru fiecare paine in parte si dam tava la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade, sau pana cand cascavalul se topeste usor si se formeaza o crusta frumoasa.

Servim painicile calde, alaturi de cafea, ceai sau iaurt.

Sunt tare de efect si bune in acelasi timp!Pentru mai multe detalii despre aparatul Salad Chef Smart, va invit sa vizualizati videoclipul de prezentare si sa comandati de pe www.iteleshop.roPentru cei interesati de aparatul Salad Chef Smart, acesta poate fi comandat de aici: www.iteleshop.roSe poate presara si patrunjel tocat, deasupra cascavalului, sau marar. De asemeni se poate adauga si ketchup inainte de introducerea la cuptor.