Incingem cuptorul la 180 grade C. Iepurele se spala si se transeaza in 8-10 bucati. Condimentam bucatile de iepure cu sare si piper. Topim untul intr-o tigaie, cand este complet topit adaugam uleiul. Rumenim toate bucatile de iepure cate 3 minute pe fiecare parte. Se vor pune intr-o tava termorezistenta ce se poate da la cuptor. Intr-un castron amestecam vinul cu otetul si cu zaharul. In tigaia in care am rumenit iepurele, adaugam usturoiul zdrobit si tocat marunt si gatim 1-2 minute. Adaugam ciupercile spalate bine (de preferat de spalat cu max. 10 minute inainte de preparare in asa fel evitam oxidarea lor). Ciupercile se pot pune intregi sau jumatati in functie de marimea lor. Gatim pentru alte 5 minute. Adaugam amestecul de vin cu otet, aducem la fierbere apoi turnam peste bucatile de iepure. Adaugam frunzele de salvie si crengutele de rozmarin si acoperim cu capac. Se da la cuptor pentru aprox 1 ora. Se inlatura capacul si se mai da la cuptor pentru alte 30 minute la 220 grade C.

Daca se doreste un sos mai legat, in momentul in care se rumenesc bucatile de iepure, acestea se trec prin faina inainte de a fi puse la prajit.