Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel). Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline. La cele cu dovlecei am facut la fel. Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata.

Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel). Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline. La cele cu dovlecei am facut la fel. Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata. Se servesc cu branza rasa deasupra si ca garnitura de paste.