Cu gandul la dieta sanatoasa,sertarul de jos este plin de tot felul de seminte, fulgi si cerale . Le-am gasit o intrebuintare,, utila adaugandu-le la supe/ ciorbe :DSpalati bine osul cu apa rece si il puneti la fiert in 3 litrii de apa sarata .

Curatati si spalati legumele .

Morcovul rondele,ceapa, telina si prazul tocate marunt se calesc usor in ulei .

Deasupra se aduga osul si zeama in care a fiert, foile de dafin si boabele de piper .

Se lasa sa fiarba 15 minute .

Adugati verzisoarele taiate in jumatati [ sau sferturi], meiul si maghiranul uscat . Mai fierbeti impreuna 10 minute .

Gustati si dregeti gustul cu smantana si sare daca este nevoie .

Eu am simtit nevoia ca supa sa fie mai acrisoara si am pus putin otet de mere .

Meiul este suficient sa fie fiert 10 minute . In 500 gr veti avea aproximativ 25 bucati de verzisoare . Aceasta supa face parte din categoria celor care sunt mai bune a doua zi [ exemplu: ciorba de burta ]