O salata foarte gustoasa pe care v-o recomand cu mare drag. By JamilaDin aluatul de foietaj am decupat cu o ajutorul unei cesti mai multe cercuri pe care le-am pus in formele de briose.

Le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au umflat exact ca niste briose.

Dupa ce s-au racit le-am rupt in jumatate, pentru a putea fi umplute.

Punem pieptul de pui intr-o cratita cu apa rece la fiert. Adaugam si boabele de piper impreuna cu dafinul si lasam sa fiarba bine.

Intre timp taiem in cubulete castravetii si rondelele de ananas si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce pieptul de pui este fiert, il taiem cubulete si amestecam totul intr-un bol.

Punem si cele doua linguri de maioneza,potrivim de sare si piper, iar la final patrunjelul tocat marunt.

Umplem cosurile cu salata rezultata, dupa care le mancam cu pofta :)Daca aveti la indemana ceapa verde sau gogosar puteti face cate o toarta fiecarui cosulet.

Eu nu m-am gandit atunci,dar data viitoare voi orna cumva.