Bucata mea de carne a avut ceva grasime pe ea si m-am gandit ca ar fi bine sa o elimin. Avea undeva spre 2 cm strat de grasime. Daca a voastra are mai putina puteti sa o pastrati - astfel veti avea si un strat crocant de sorici, pe care puteti sa-l crestati pe diagonala asa cum am facut eu cu carnea. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune intr-un vas, adaugam si o cana cu apa si acoperim cu folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 2 ore la 180 grade C. Scoatem carnea si strecuram sosul intr-o cratita Pregatim intre timp sosul. Turnam peste sosul lasat de carne 300 ml bere blonda, 3 linguri ketchup dulce, 3 linguri mustar de Dijon, 3 linguri otet Balsamic, 3 linguri sos Worcestershire si 3 linguri miere. Se aduce la fierbere acest sos. Ungem carnea cu o parte din acest sos si se mai da la cuptor 30- 45 minute la 200 grade C. Restul de sos se serveste pe fiecare cotlet, cat doreste fiecare. Se portioneaza cotletele si se servesc fie cu salata, fie cu muraturi. Pofta buna!