Alt gust,alta mancare de.....chiar daca carnea e un pic mai atoasa......

Mai intai am pus la fiert bucatile de pui,din zeama respectiva am facut o supa cu galusti.

Cand au fost fierte bine,le-am scos pe o farfurie si m-am apucat sa pregatesc tocana.

Am curatat si spalat legumele si apoi le-am taiat,morcovul bucatele rotunde,ardeiul si cartoful cubulete iar ceapa maunt.

Am pus o cratita pe foc sa se incinga,am adaugat uleiul si legumele, mai putin cartoful,am presarat un praf de sare si am pus capacul peste cratita,lasand focul mai mic,sa se inabuse bine legumele.

Am lasat cca 20 min,dupa care am adaugat cartofii si cca 250 ml apa.

Am lasat sa fiarba bine cca 20 min si am adaugat rosiile si lingurita de mirodenia.

La final am pus carnea,care era deja fiarta,am mai lasat 10 min sa se intrepatrunda aromele.

Am tras de pe foc cratita si am adaugat patrunjel tocat marunt.