Nu stiu ce sa va zic doar ca e bun si merita facut daca aveti branza .

Intr-o forma de tort cu pereti detasabili cu diametru de 20 cm asezam hartie de copt.

Biscuitii ii macinam cu robotul sau ii zdrobim cu sucitorul si ii amestecam bine cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei si laptele . Eu i-am amestecat in vasul robotului.

Turnam biscuitii in tava si cu spatele unei linguri presam bine pe toata suprafata .

Branza o amestecam bine cu smantana, zaharul, ouale, nucsoara si coaja de lamaie si o turnam peste biscuitii.

Nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.

Se poate sa crape usor la suprafata dar nu are nimic.

Opriti focul si lasati sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa pana cand puteti sa o luati fara a folosi manusi.

Scoatem din tava si asezam pe un platou,dam la frigider pana se raceste bine .

Deasupra noi am folosit caramel ; toping de coacaze rosii,si gem de cirese ; la alegere.se pot adauga aromele pe care le doriti in branzacantitatea de branza poate varia, daca folositi maiputina nu va iesi la fel de inalta ;dar sa ajustatai si cantitatea de smantana.