Am descoperit reteta asta de rulouri intr-o revista si de atunci le fac mereu cand gasesc vinete pe piata. Le servesc cu diferite garnituri, dar cel mai mult imi plac cu piure de cartofi. De data asta, am avut o jumatate de piept de pui, ramas de la un pui la cuptor si a iesit la fel de bun.

Vanata am taiat-o pe lung, am presarat sare, apoi am gatit fasiile de vinete pe grill, cate 1 min pe fiecare parte. Pieptul de pui si rosiile le-am taiat cubulete, cascavalul l-am ras, iar ceapa fideluta. Am calit ceapa in putin ulei. Cand s-a inmoiat si rumenit putin, am adaugat rosiile si am lasat sa scada, pana s-a format ca un sos, apoi am adaugat cimbru, sare si piper. Cand sosul a fost gata, am adaugat bucatile de piept de pui si am amestecat 2 min, apoi am lasat sa se raceasca putin. Pe fiecare felie de vanata, am pus cascaval ras, apoi o lingura din sos si am rulat sa formez un rulou. Am asezat rulourile intr-un vas termorezistent si am presarat cascavalul ramas deasupra lor, apoi le-am lasat in cuptor pentru 15 min. Le-am servit alaturi de piure de cartofi.