O reteta Jamie OliverSe incalzeste ulei de masline si untul intr-o tigaie si se gateste pieptul de pui timp de 3 minute.

Se adauga ceapa, ciupercile si faina si se amesteca bine. Se adauga mustarul, Demi Creme Fraiche si supa. Se amesteca, apoi se adauga cimbrul, sare, piper si nucsoara si se lasa la foc mic cateva minute, pana se ingroasa sosul. Intre timp, se fierb morcovii in apa cu ulei de masline, sare, piper si cimbru. Se rastoarna compozitia pentru placinta intr-o tava si se acopera cu foia de placinta. Se unge cu ou si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pe raftul superior unde va sta 15 minute. In tigaia in care a fost facuta compozitia pentru placinta, se incalzeste putin ulei de masline si restul de unt. Se adauga faina, supa si frunzele de menta. Se amesteca pana se obtine un sos cremos. Se adauga mazarea, lamaia, sare si piper, se acopera si se ia de pe foc. Morcovii pot fi consumati ca atare sau transformati in piure. Se serveste placinta de pui impreuna cu mazarea si morcovii.

Daca placinta incepe sa se rumeneasca prea devreme, se acopera cu folie de aluminiu.