Se incalzeste putin ulei de masline si 1 lingurita de unt intr-o tigaie. Se adauga usturoiul, cimbrul si prazul. Se amesteca astfel incat prazul sa fie invelit in ulei. Se adauga vinul, sare, piper si supa. Se acopera complet cu fasii de Parma, se acopera si se gateste la foc mic 25-30 de minute. Cu ajutorul unui robot de bucatarie se amesteca si maruntesc ciupercile si ciabatta pana arata ca un pesmet. Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se soteaza usturoiul si rozmarinul pentru 1 minut, apoi se adauga pesmetul. Se prajeste pana devine auriu avand grija sa nu se arda. Se scoate pe un prosop de hartie, se indeparteaza usturoiul si rozmarinul si se lasa la racit. Se aseaza foile de lasagna unele langa altele. Se presara cu faina, apoi se aseaza unele peste altele. Se taie in fasii de 1,5-2 cm grosime. Se fierb in multa apa sarata, 1-2 minute. Se indeparteaza fasiile de parma din tigaia cu praz si se toaca, apoi se adauga inapoi in tigaie. Se adauga sare, piper si parmezan, plus restul de unt. Se scurg pastele pastrand o parte din apa in care au fiert si se adauga in tigaia cu praz, adaugand putin din apa, pentru a obtine o consistenta cremoasa. Se servesc pastele presarate cu pangratatto crocant si parmezan.