Trupa W.

A.

S.

P. revine in Romania pentru un concert special in cadrul turneului 1984 to Headless, care va avea loc pe 11 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, informeaza un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.1984 to Headless este un turneu in care Blackie si compania vor canta exclusiv si impreuna hituri W.

A.

S.

P. de pe primele patru albume, pe care cei mai multi dintre noi nu am apucat - din motive de varsta, de Cortina de Fier etc. - sa le ascultam niciodata in concert. Vom pasi in arena circului electric cu unul dintre cele mai mari nume care au contribuit vreodata la definitia heavy-metal-ului, se arata in comunicat.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.

AmBilet.ro. Tichetele au preturi de 130 lei - 99 de lei Earlybird (primele 100), 119 lei - presale (pana la data de 10 noiembrie), 159 de lei - Golden Circle / zona in fata scenei (pret limitat pentru 300 bilete) si 130 de lei Normal acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare).

Evenimentul este organizat de catre Promusic Events & Maximum Rock. AGERPRES/(AS - autor: Petronius Craiu, editor: Florin Marin, editor online: Adrian D darlat)