Când se deschis restaurantele în interior. Patronii au ajuns la disperare: „Industria este aproape de ATI!”
Reprezentantii HoReCa au declarat, dupa intalnirea cu Ludovic Orban de miercuri, ca premierul nu este dispus la o discutie pentru redeschiderea restaurantelor, avand in vedere numarul mare de infectari. Guvernul va lua in discutie aceasta masura atunci cand trendul ascendent al infectarilor va scadea. Presedintele Asociatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), Daniel []The post Cand se deschis restaurantele in interior. Patronii au ajuns la disperare: Industria este aproape de ATI! appeared first on Cancan.ro.
Sursa: Cancan.ro
Vezi articolul complet pe Cancan.ro
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Andreea Tonciu
Daniela Crudu
Showbiz
Horoscop Zilnic
Activitate Vulcanica
Angajata Tren Londra
Accidente
Viață
Marea Britanie
Poze
Taclale
Meteo
Fonduri
Blitz Cancan
Eveniment
Daniel Băluță
Comunitate
Sex
Digisport
Stiinta Si Tehnologie
Auto
Teste Iq
Aeroportul Otopeni
Antitero
Magazin
Fata Paralizata
Video Exclusiv
Cătălina Isopescu
Andreea Balan
Muzica
Toate din STIRI
Categorii
Etichete
mancare de fasole rosie cu pui si bacon
mancare de fasole uscata
mancare de fasole verde
mancare de fasole verde cu porumb
mancare de fasole verde cu pulpa de manzat
mancare de fasole verde cu snitele de soia
mancare de fasole verde de post
mancare de fasole verde si tartite de curcan
mancare de ficatei
mancare de ficatei cu kaizer