USR Brasov a postat pe pagina de Facebook, cu prilejul Zilei Indragostitilor, un mesaj adresat partenerilor din Plus Brasov, in care face referire la legalizarea relatiei dintre cele doua formatiuni politice.

Mama ne intreaba cand ne luam. Prietenii ne intreaba cand ne luam. Vecinii spun ca nu ne mai luam. Plus Brasov, am facut rezervare la Primarie. Mergem?, se arata in mesajul postat de USR Brasov.

Senatorul Allen Coliban, candidat desemnat de USR in functia de primar al municipiului Brasovului, a explicat, pentru AGERPRES, ca mesajul se refera la faptul ca Alianta USR-Plus va avea candidat unic pentru aceasta functie si ca ideea fuziunii a fost deja lansata la nivelul conducerii celor doua partide.

Fuziunea nu se realizeaza intr-o luna de zile. (...) Realizam, insa, ca suntem mai aproape azi decat eram acum un an de zile. De aceea, am profitat de ocazie sa transmitem acest mesaj, a precizat Coliban. AGERPRES/(A, AS - autor: Diana Dumitru, editor: George Onea, editor online: Simona Arustei) Sursa foto: USR Brasov / Facebook