Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre începuturile în bucătărie. „Am fost și eu șef…șeful cartofilor”
Catalin Scarlatescu, jurat de la Chefi la Cutite, este unul dintre cei mai apreciati chefi bucatari, insa inceputurile in bucatarie nu au fost deloc usoare. Acesta a acordat un inteviu pentru revista VIVA! in care a scos la iveala amanunte mai putin stiute. Am lucrat prima oara la Hotel Flamingo din Eforie Sud, eram un []
Sursa: Libertatea
Vezi articolul complet pe Libertatea
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Bancuri
1 Iunie
Declaratii
Cultura
Corina Caragea
Horoscop Chinezesc
Cetatean De Onoare
Andrei Carandino
Arhiva Sport
Vacanta
Electric Castle
Dezvaluiri
Curs Valutar
Auto
Aeroportul Otopeni
Brasov
Asistent Medical
Marea Britanie
Magazin
Tehnologie
Cezar Osiceanu
Altceva Podcast
Andreea Balan
Bianca Dragusanu
Economic
Imagini Exclusive
Arhiva Media Tv
Andra
News.ro
Cadouri De Paste
Toate din STIRI
Categorii
Etichete
aperitiv oua umplute cu pate de ton
aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui
aperitiv oua umplute cu ton
aperitiv oua umplute pe pat de ciuperci (fara maio
aperitiv oua umplute pentru revelion
aperitiv oua vopsite cu coji de ceapa
aperitiv oua vopsite cu hartie creponata
aperitiv oua vopsite in foi de ceapa
aperitiv oua vopsite pentru paste
aperitiv pachetele mic dejun