Un barbat care a furat un autoturism, duminica, dintr-un targ saptamanal organizat in localitatea argeseana Bradu, a fost prins de politisti, care au reusit sa-l blocheze in trafic.

Potrivit unui comunicat transmis duminica de Inspectoratul de Politie Judetean Arges, suspectul a fost prins in mai putin de o jumatate de ora de la sesizarea faptei.

In jurul orei 14,30, prin apelul national unic de urgenta 112 a fost sesizat furtul unui autoturism din Targul Saptamanal din localitatea Bradu. Imediat, autoturismul in cauza a fost dat in atentie, fiind identificat pe raza localitatii Stolnici de catre un echipaj al Serviciului Rutier. Conducatorul autoturismului nu a oprit la semnalele politistilor, continuandu-si deplasarea, se precizeaza in comunicat.

Conform aceleiasi surse, autoturismului cauza a fost blocat in trafic in localitatea Barla de un echipaj de la Sectiei de Politie Rurala Lunca Corbului, iar soferul, un barbat de 25 de ani din Caldararu, a fost imobilizat. oferul fugar a fost preluat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Arges, in vederea continuarii cercetarilor si stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. AGERPRES/(AS - autor: George Onea, editor: Catalina Matei, editor online: Anda Badea)