Trei persoane, intre care o minora de 13 ani, au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident rutier in care a fost implicat un microbuz care transporta, de la Navodari la Constanta, copii cu dizabilitati si insotitori ai acestora.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, o tanara de 21 de ani a suferit o fractura la picior, iar minora si o femeie de 47 de ani, contuzie la un picior, respectiv traumatism membru superior, victimele fiind transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Din primele cercetari ale politistilor a reiesit ca soferul microbuzului, in varsta de 66 de ani, a pierdut controlul directiei intr-un sens giratoriu.

In jurul orei 7,15, un barbat de 66 de ani a condus un microbuz transport persoane pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac catre bulevardul I.

C. Bratianu si, ajungand la intersectia prevazuta cu sens giratoriu cu DN 3C, a pierdut controlul directiei de mers catre inainte, a trecut peste insula centrala a sensului giratoriu, dupa care s-a oprit pe scuarul separator al sensurilor de mers care precede sensul giratoriu. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a doua femei, de 21 si 47 de ani, si a unei minore de 13 ani, toti pasageri in microbuz, a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Constanta. AGERPRES/(AS - autor: Nona Jalba, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)