Supa lasagna
Astazi o cunostinta m-a invatat sa fac o supa care se face frecvent in bucataria italiana, mai exact supa lasagna, care dupa parerea mea este o supa gustoasa, deci pur si simplu iti creeaza o dependenta doar uitandu-te la ea, insa cand o mananci reactia va fi una urmata de zicala „yummy”, pentru ca aceasta a fost reactia mea cand am mancat pentru prima data si am rugat aceasta cunostinta sa ma invete reteta si se pare ca nu prea este grea, insa contine mai multe ingredient fata de o supa normala.
Deci, dupa parerea mea, aceasta supa merita facuta pentru ca are un gust de nedescris, iar ingredientul principal este lasagna, de aceea si numele supei se numeste „supa lasagna”, cel putin asa am inteles si chiar sunt o simpatizanta a mancarurilor italienesti, insa aceasta supa nu am mancat niciodata, pana sa gust la aceasta cunostinta care ulterior m-a si invatat cum s-o fac.
Ingredientele pentru „supa lasagna” sunt urmatoarele:
- 450 g carne de porc tocata
- 1 ceapa galbena taiata cubulete
- 1 ardei taiat cubulete
- 4 catei de usturoi tocati marunt
- 1 litru supa de pui
- 450 g sos de rosii
- busuioc, rozmarin, oregano dupa gust
- sare si piper dupa gust
- usturoi pudra dupa gust
- 8 foi de lasagna rupte in bucatele (cam cat o moneda de 50 de bani)
- 350 g mozarella sfaramata
- 180 g parmezan ras
In concluzie, aceasta supa a devenit una din preferatele mele, de aceea va recomand si voua s-o incercati si astept o parere ulterioara.
Deci, dupa parerea mea, aceasta supa merita facuta pentru ca are un gust de nedescris, iar ingredientul principal este lasagna, de aceea si numele supei se numeste „supa lasagna”, cel putin asa am inteles si chiar sunt o simpatizanta a mancarurilor italienesti, insa aceasta supa nu am mancat niciodata, pana sa gust la aceasta cunostinta care ulterior m-a si invatat cum s-o fac.
Ingredientele pentru „supa lasagna” sunt urmatoarele:
- 450 g carne de porc tocata
- 1 ceapa galbena taiata cubulete
- 1 ardei taiat cubulete
- 4 catei de usturoi tocati marunt
- 1 litru supa de pui
- 450 g sos de rosii
- busuioc, rozmarin, oregano dupa gust
- sare si piper dupa gust
- usturoi pudra dupa gust
- 8 foi de lasagna rupte in bucatele (cam cat o moneda de 50 de bani)
- 350 g mozarella sfaramata
- 180 g parmezan ras
In concluzie, aceasta supa a devenit una din preferatele mele, de aceea va recomand si voua s-o incercati si astept o parere ulterioara.
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Sarbatori
Aspiratoare
Filme
Arhitectura si contructii
Fotbal
Ciclism
Laptop
Baschet
Animale domestice
Deserturi
Dezvoltare personala
Pescuit
Home Cinema
Blendere si tocatoare
Haine
Calculatoare
Sosuri
Monitoare
Pub & Bar
Cabana
Trasee montane
Cafetiere si Espresoare
Aparate frigorifice
Televizoare
Parfumuri
Religie
Console jocuri
Incaltaminte
Mancare
Jocuri
Toate din ARTICOLE
Categorii
Etichete
desert trigoane crocante din foi de placinta cu vi
desert trufe cu lapte condensat
desert trufe cu pudra de roscove
desert trufe de ciocolata
desert turcesc
desert turn cu ciocolata si mascarpone
desert turta dulce
desert turta dulce la tava cu glazura
desert turtite cu branza si stafide
desert umbrelute de inghetata cu iaurt si capsuni