Aveti doua roluri posibile:Descarcati jocul de mai jos pentru a intra in MultiDimensional Zona ca un Vanator de Monede pentru a gasi monede imprastiate in spatiu si timp.

Du-te la aici pentru a accesa Mea Plasarea Interfata si sa incerce sa opreasca Moneda Vanatori de colectare prea multe monede.

MultiDimensional ZonaVrei sa fii un erou? Descarca si instala jocul pentru a intra in MDZ ca un Vanator de Monede. Treaba ta este de a colecta cat mai multe monede posibil, reprezentat de scor de valoare.

Veti gasi, de asemenea, in interfata cu informatii cum ar fi numarul personal de identificare (ID), pozitia dvs. curenta si pozitia, si distanta pana la cel mai apropiat detectat moneda.

Gasi si de a colecta cat mai multe monede ca tine poate, dar ai grija! Raufacatorii folosesc Mea Plasarea Interfata pentru a opri eforturile tale. Aceste mine de a ajunge dincolo de dimensiunile si afecteaza pe toata lumea in MDZ. Fii atent.

Suntem de urmarire numarul total de monede colectate prin toate Monede de Vanatori. Poate intr-o zi, atunci cand sunt colectate, vom fi in masura sa inchideti MPI pentru totdeauna.

Al Meu Plasarea InterfataDaca preferati o mai mizerabil traseu, accesat la MPI aici va permite sa plasati interdimensionale mine. Desi aceste mine afecteaza doar un Vanator de Monede la un moment dat, ele sunt singura modalitate de a le opri de la acumuland monede.

IDMs sunt foarte rar si doar o mana va fi dat la fiecare cateva ore. Atunci cand tu a alerga afara, solicita mai multe - dar poate fi refuzata in cazul in care au strans prea multe sau cererea prea repede.

Avertisment: Buggy PrototipAmbele aceste lucruri sunt super buggy, ca acest proiect a fost realizat in sapte zile de 8 Biti la Infinit Asimetric Gem. Va rog sa-mi spuneti daca aveti orice probleme!