Ce inseamna acasa pentru tine ?Pentru noi, este un loc unde ne simtim in siguranta. Acesta poate fi o locatie. Acesta poate fi bratele cuiva. Si in cazul in care protagonistul nostru: bratele mamei sale.

O noua viata poate fi infricosatorMutarea intr-o casa noua, cu un pas-tatal care te sperie poate fi greu pentru un copil... In Pas cu pas, trebuie sa ajunga la mama ta evitand in acelasi timp vitrega-tata.

Ascunde in spatele mobilier, consoleaza-te cu ursuleti de plus, pentru a evita obiecte care te fac nerabdator si sa incercati sa nu pentru a obtine prins de cel care, crezi tu, a adus intunericul la vechea ta viata.

ControaleUtilizati Q & D (sau sagetile stanga si dreapta) pentru a muta la stanga sau la rightPress E sa hidePress SPATIU sa tipe, in scopul de a reduce anxietateaUn joc facut in 48 de orePas cu Pas a fost facut in timpul Global Joc Jam 2019.

Credite:Joc Designer - Pascal GALIBOURGJoc Designer - Maixent BOUTEILLERGraphist - Paul MEYERGraphist - Clement SABRIEProducator - Tristan RECORDProducator - Jacques SOCKEELSound designer - Manon VINCENT