ATENTIE! Acest joc contine perioadele de persistente zgomote si poate fi inconfortabil pentru casti de utilizatori sau persoanele care sunt depasita cu usurinta de zgomot.

Rezultatele a 3 zi Alakajam weekend-ul asta nu prea a iesit dar suntem mandri de toti la fel.

De lucru pe tema profunzime conceptul nostru initial a fost ca personajul nostru lift cedat, prabusindu-l la moarte si ne trimite cu capul inainte intr-un infricosator retrairea traumei lor plina de viata. De mult de faptul ca nu a reusit sa-l faca in si am invatat o multime de lectii de-a lungul drum despre scalabilitate si de organizare pentru proiecte mai mari ca asta.

Ceea ce ne-am incarcat aici, in timp ce cu totul incompleta, este o functionala a construi de trei planificate patru etape, care se incheie cu un oarecum dezamagitor va Multumim pentru Joc! Se asteapta o multime de bug-uri, geometrie gauri, margini aspre, si lucruri care ar putea sa nu functioneze destul de bine.

Daca te gasesti nu stiu ce sa fac, va poate progresa prin localizarea si ridicarea (butonul mouse-ului stanga) viu colorate butoane de lift si introducerea acestora in panoul din lift pentru a trece la urmatorul etaj.