I. C. O.

Anul este de 2 iar lumea este invadata de fiinte extraterestre cunoscut sub numele de I. C. O. ramasitele civilizatiei este blocat intr-un razboi pentru supravietuire si au un atu in lupta impotriva I. C. O. amenintare: Ferals.

Iuda Bishop, o vidra de mare, care anterior a lucrat in artilerie ramura, este un nou pilot, care este plasat in Echipa-015. Noua sa viata ca un Feral pilot-l ia peste cicatrice, pustiu suprafata planetei si pentru a satisface aceste monstruozitati de prima mana. Si in scopul de a supravietui, Iuda trebuie sa se bazeze pe echipa lui, inteligenta lui, si tenacitatea.

I. C. O. se inspira dintr-o varietate de jocuri si anime, mai ales Neon Genesis Evangelion, NieR: Automata, si Tengen Toppa Gurren Lagann. Speranta este de a oferi o experienta care pot replica epic, emotionala a ajuns la inaltimi de mecha in timp ce, de asemenea, sculptura propria identitate.

Credite muzica-ACASA Daca gresesc: aici Dingo Sindicat Respiratia: aici ACASA Somn: aici - Arta Tacerii este sub o muzica Royalty-Free de licenta.

Muzica promovata de BreakingCopyright: aici