Square Enix a anuntat lansarea versiunii demo pentru mult asteptatul remake al jocului Final Fantasy VII. Aceasta este disponibila exclusiv pentru PlayStation 4, prin intermediul PlayStation Store, si poate fi descarcata gratuit de la aceasta adresa: aici pentru Final Fantasy VII Remake ofera primul capitol al jocului, in care eroul Cloud Strife, impreuna cu noii sai aliati din organizatia Avalanche, incearca sa arunce in aer Mako Reactor 1. In functie de dificultatea aleasa, parcurgerea acestei portiuni a jocului ofera aproximativ o ora de gameplay, pe parcursul careia puteti testa noul sistem de lupta in timp real (cu pauze active) din acest remake.

De asemenea, Square Enix promite ca toti jucatorii care descarca si incearca demo-ul Final Fantasy VII Remake pana pe 11 mai 2020 vor primi si o tema dinamica pentru interfata consolei PlayStation 4, aceasta urmand sa fie disponibila in aprilie, odata cu aparitia versiunii complete a jocului.

Final Fantasy VII Remake este construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4 si va fi lansat in format episodic. Dupa declaratiile celor de la Square Enix, formatul episodic este necesar pentru ca jocul original Final Fantasy VII este foarte cuprinzator, iar adaptarea intregului continut pentru un titlu modern ar fi durat foarte mult timp si ar fi ocupat mult spatiu. Conform standardelor moderne, fiecare episod din Final Fantasy VII Remake ar trebui sa fie la fel de lung precum un joc actual.

Final Fantasy VII Remake va fi lansat pe 10 aprilie 2020, in exclusivitate pentru PlayStation 4. Perioada de exclusivitate pentru consolele Sony ar urma sa fie de un an, iar dupa expirarea acesteia jocul ar trebui sa-si faca aparitia si pe alte platforme. Articol original Versiunea demo pentru Final Fantasy VII Remake este disponibila acum, de pe site-ul go4games.ro