Capcom, prin intermediul lui Kat, Community Manager pentru Capcom UK, a publicat un intreg walkthrough prin demo-ul noului Resident Evil 3, peste 20 de minute de gameplay pe care le puteti admira in clipul de mai jos. Conform descrierii, aceste secvente nu includ niciun fel de spoilere, cum ar fi locatiile obiectelor necesare pentru progres, rezolvarea de puzzle-uri etc.

Resident Evil 3 este un remake complet al vechiului Resident Evil 3: Nemesis, lansat initial in 1999 pe consolele PlayStation si portat ulterior pentru SEGA Dreamcast, Nintendo GameCube, si PC. Jucatorii aveau posibilitatea de a intra in pielea eroinei Jill Valentine, in incercarea de a scapa dintr-un oras afectat de o arma biologica, in timp ce o creatura mutanta numita Nemesis o urmarea la fiecare pas.

Remake-ul Resident Evil 3 va fi lansat pe 3 aprilie 2020, in editii pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, iar in pachet va fi inclus si jocul multiplayer Resident Evil: Resistance. Articol original Peste 20 de minute de gameplay din noul Resident Evil 3, de pe site-ul go4games.ro