PISICABine ati venit la prototipul nostru de joc. A fost creat ca parte a unui curs de Ciclu Formativ de Grad Superior SDAMV2 de scoala Joviat de catre studenti Marc Bajona, Ester spaniola, Beltr n Villaplana si Polul Sa a.

Elementul Criminal este in versiunea Alpha, deoarece exista unele caracteristici care inca mai trebuie sa fie aplicate si imbunatatite, pentru acest agra riem foarte mult colaborarea in cadrul proiectului.

Daca ai probleme cu executarea de joc (care nu functioneaza prea bine) incercati sa rulati-l cu Mozilla Firefox sau alt browser care nu este Chrome. Daca aveti probleme puteti descarca executabil.

Obiectivul jocului este de a ajunge la final cu cel putin suma de timp posibil, incearca sa v n er toate dusmani pe care le intalniti de-a lungul drum.

In functie de tipul de element pe care il ai si in functie de elementul care este inamicul, face mai mult sau mai putin daune la inamic.

Daca te atingi de un inamic pe care elimina elementul pe care il au si, daca nu aveti element nu se pot trage.

Apoi lasati instructiuni de baza controale de joc.

A si D tastele Pentru a muta la stanga () si dreapta(D).

Bara de spatiu pentru a sari. Apasati de doua ori pentru a face dublu salt.

Butonul mouse-ului stanga pentru a trage.

Tasta P pentru a intrerupe jocul.

Tastele 1, 2 si 3 pentru a schimba elementul de jucator.

Element 1 - FocElementul 2 - PodeaElementul 3 - ApaPrin sistemul de dusmanii rau, operatiunea este dupa cum urmeaza:Daca Focul si glontul atinge: Etaj: 1 atingeti.

Foc: 2 atingeri.

Apa: 3 atingeri.

Daca sunteti o Planta si glontul atinge: Apa: 1 atingeti.

Etaj: 2 atingeri.

Foc: 3 atingeri.

Daca ai Apa si glontul atinge: Foc: 1 atingeti.

Apa: 2 robinete.

Etaj: 3 atingeri.

Se executa, de a descoperi si bucurati-va!Am creat un formular in Formulare Google pentru a afla un pic de opinii diferite de utilizatori care au jucat, asa ca ne-ar face o favoare, un foarte, foarte mare daca ai putea raspunde, nu ia mai mult de 5 min.aici multumiri pentru participare si speram ca ati bucurat de joc.

Echipa de...