Sony Interactive Entertainment si studioul Sucker Punch au dezvaluit data de lansare a foarte asteptatului Ghost of Tsushima, alaturi de un nou trailer al jocului, precum si de editiile sale speciale. Astfel, povestea cu samurai din Ghost of Tsushima va putea fi savurata incepand cu 26 iunie 2020, in exclusivitate pe PlayStation 4.

Precomenzile pentru Ghost of Tsushima sunt chiar acum disponibile prin intermediul PlayStation Store, editia standard fiind oferita la pretul de 309,90 lei, in timp ce versiunea Ghost of Tsushima Digital Deluxe Edition poate fi precomandata in schimbul a 359,90 lei. Acest Digital Deluxe Edition va include, pe langa licenta digitala a jocului, item-uri in-game bonus, dar si un mini artbook digital realizat de Dark Horse, comentarii din partea producatorilor, precum si o tema dinamica pentru interfata consolei PS4.

Ghost of Tsushima va fi disponibil, de asemenea, in nu mai putin de patru editii fizice. Pe langa versiunea standard, va fi disponibila si o editie Standard Plus, ce va include jocul pe disc Blu-ray si un artwork special. Pe langa acestea, va exista si Ghost of Tsushima Special...