Bethesda a publicat un nou trailer pentru DOOM Eternal, incercand sa ne explice, in doar 60 de secunde, cu ce se mananca first person shooter-ul realizat de id Software. Pe scurt, DOOM Eternal propune si o campanie single player de proportii epice, in care eroul controlat de jucator DOOM Slayer va ucide demoni pe banda rulanta, ba in Iad, ba pe Pamant sau chiar si in alte dimensiuni.

Campania va fi acompaniata si de modul multiplayer Battlemode, in care o echipa formata din doi demoni il va infrunta pe un al treilea jucator, aflat in pielea DOOM Slayer-ului. De asemenea, colegii de la IGN au publicat cateva clipuri noi din DOOM Eternal, prezentand secvente din modul multiplayer Battlemode, interfata jocului, dar si baza de operatiuni a personajului principal din campanie.

DOOM Eternal va continua evenimentele din DOOM (2016), pastrand formula de baza a acelui joc si imbogatind-o cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluenta prin mediul inconjurator, adaugarea lansatorului de flacari, locatii noi pe care vom avea ocazia sa le exploram, design-ul imbunatatit al monstrilor, posibilitatea de a-i dezmembra treptat, dar si modul multiplayer Battlemode, in care doi demoni se vor putea alia impotriva Doom Slayer-ului. A fost confirmat faptul ca DOOM Eternal nu va include microtranzactii.

DOOM Eternal va fi lansat pe 20 martie 2020, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC si Google Stadia. Editia pentru Nintendo Switch va fi disponibila la o data ulterioara. Articol original Aflam ce este cu adevarat DOOM Eternal din cel mai nou trailer al jocului, de pe site-ul go4games.ro