Daca nu stiti ce este un roman vizual, este un joc bazat pe poveste, cu sunete si muzica in fundal, pentru a va oferi cea mai buna experienta de povestitor.

Povestea:Povestea evenimente sa aiba loc in anul 2032. O fata cu probleme care cauta razbunare si utilizeaza detectiv ajuta sa-l atinga. va detectiv Jaden descopera adevarul si de a opri viitoare calamitate care nimeni nu este pregatit pentru? Si a opri un virus mortal la obtinerea raspandit?Personaje Principale :- Detectiv Jaden : El prefera sa nu spun ciudat oameni de varsta lui, doar un obicei prost de nimic altceva. A studiat chimie, dar a ajuns un detectiv. El este foarte bun in meseria lui, dar nu foarte celebru.- Emilia Rauri : 24 de ani, ii place roboti mai mult decat oamenii. emotiile ei sunt usor plutind pe-o fata nevinovata. Ii place gradinaritul si de gatit.

Caracteristici :- Poveste de text este doar in limba engleza- Sapte capitole- Grafica minunat- Un thriller poveste- Coloane sonore de marePuteti juca, de asemenea, pe acest link ecran complet aici