v 1.2(Avalaible versiunea in limba engleza, de asemenea,)Urme de pasi este un joc de tip Vizual Poveste, un crossover de O lumina in zapada in cazul in care protagonistul este Christian Andersen. Povestea acestui joc este bazat pe un episod din copilaria lui hans christian Andersen, scenariu bazat pe evenimente reale, dar fictive de Fran Kapilla.

Acest joc se poate obtine numai (pentru moment) de a cumpara o copie fizica a O lumina in zapada, pentru ca insotitoare anexa sau prin donatie digital aici, pe mancarime.ioUrme de pasi este un joc de aceeasi lungime (acestea sunt povestiri scurte) si la fel de frumos ca O lumina in zapada.

CROSSOVER, Synopsis:Amplasat in epoca victoriana, in acelasi iarna anului 1846. Jocul spune povestea unei mici Andersen, despre faptul ca s-a intamplat (fictive, dar inspirate de o mic de date real), care a fost declansatorul de noua ei viata.

Grafica au fost retrasate de pixelart de imagini din filme clasice, documentare si ilustratii secolului al xix-lea autor-liber deja. Motorul o MULTIME de Komppa. Dona! si ne sustine sa continue sa faca acest tip de creatii pentru iubitul nostru ZX Spectrum. Acest joc poate fi realizat numai prin: dobandirea de o copie fizica a O lumina in zapada la:www.sequentiasoft.wordpress.comsau prin donatie digitale in mancarime.io. 2$ ( 1,70 ).