Un coleg Druid a disparut. Supravietui suficient de mult pentru a descoperi soarta lui.[Tastele sageata] sau [CLAR] pentru a muta[S] in Druid formular pentru a schimba forma[S] in timp ce Shapeshifted pentru a schimba forma Activa[O] in Druid forma pentru a deschide inventar[O] in timp ce Shapeshifted pentru a reveni la forma de Druid[Spatiu] pentru a interactiona cu obiecte[M] pentru harta[P] pentru animale de companie (necesita pisica)[F6] pentru a ucide toate dusmani si comuta modul de poveste. Monstrii nu ruleze in modul de poveste.[F7] pentru a dezvalui intreaga harta.

Prezentat de SuperTry StudiosFacut pentru 7DRL 2020Muzica de Joe KenneallyScris de Hadley St. ClairJoc de Kevin ColeDawn Chorus de National Park ServiceFacut pentru 7DRL 2020Acest joc exista pentru ca al nostru minunat patronii.

Va multumesc pentru Credite Druizii:BerardJim ShepardJoe TrotterColin BradyBen Desrath BuehlerAaron DamrauRudy AvilaJordan SevernsJohn PidgeonHat FrizerDorigan23JR Cipsi Greg GervasiMultumiri speciale pentru Mister Wizard,Petter EnghMultumiri Speciale suplimentare pentru a dev pisici Lucy si HoudiAceasta este cea de-a treia de 12 jocuri fac in acest an. Daca doriti sa sprijine nebunia mea a verifica afara meu Patreon.[Coloana sonora Disponibil pe Bandcamp!]