Inca dinainte de aparitia recentului Call of Duty: Modern Warfare, aparusera numeroase zvonuri referitoare la inevitabilul mod de joc de tip Battle Royale pe care shooter-ul celor de la Infinity Ward ar fi urmat sa-l includa. Realitatea din momentul lansarii a fost alta, insa zvonurile au continuat despre un mod Battle Royale ce ar fi urmat sa fie adaugat jocului printr-un update ulterior.

Iata ca adevarul este undeva la mijloc , Activision organizand un eveniment pentru presa si media prin intermediul caruia a prezentat Call of Duty: Warzone, experienta Battle Royale mult zvonita pana acum. Participantii la acest event nu au avut insa voie sa discute liber despre ce au vazut, fiindu-le impusa o data-embargo pana la care comunicarea despre Warzone era interzisa.

Din pacate pentru Activision si din fericire pentru noi, canalul de YouTube Chaos a incalcat acest embargo, publicand un intreg clip cu secvente din acest mod Battle Royale si informatii despre Call of Duty: Warzone. Ei bine, desi toti eram convinsi ca Warzone era modul Battle Royale pregatit pentru Modern Warfare, lucrurile nu stau tocmai asa. Bazat totusi pe tehnologia din Modern Warfare, Call of Duty: Warzone va fi un produs de sine statator, ce urmeaza sa fie oferit in regim Free-to-play. Warzone va beneficia de functionalitate de tip crossplay (jucatorii de pe diferite platforme console, PC se vor putea confrunta intre ei), progresul urmand sa fie salvat in contul de utilizator si nu local, pe sistemul pe care veti rula jocul.

Harta...