Runelite este un roguelike in cazul in care joci ca un Runecaster, un mag capabil de a crea vraji prin evocarea puterea de rune ei poarta pe ele. Ai gasit-te prins intr-o continua schimbare turn plin de pericole si comoara in timp ce cauta pentru o runa de mare putere, care speram ca va fi o cale de iesire. Vei fi capabil de a gasi legendara Portal de Rune si de a scapa?Controale:WASD : Miscarea. Mutarea intr-un inamic va ataca, sau intr-o usa sau piept pentru a deschide.1 - 6 : Evoca Rune. Canale o runa de putere. Max de 3.

Z : Tinta Vraja/Vraja. Trebuie sa aiba cel putin 1 rune evocat. Apasati o data pentru a incepe cu scopul, muta cursorul la tinta si apasati din nou pentru a confirma.

X : - Si Anula Turnare.

E: Dota articol. Trebuie sa fie in picioare direct pe partea de sus a acesteia.

R : Utilizarea De Consumabile. Utilizarea detinute in prezent de consumabile.

Spatiu : Sari Peste TransformaProgramare & Gresie/Vraji/ Niste Monstri de Mine aici si Niste Monstri face prin aici edit: Adaugat alternativ dreptaci controale de cerere.

Tastele Sageata : Muta, Numpad1-6 : Rune, Numpad0 : Distributie, NumpadPeriod : Cancelcast, RightShift : Dota, RightCtrl : Utilizati Consumabile