Studioul End Game Interactive a securizat o finantare de nu mai putin de 3 milioane de dolari din partea unui grup impresionant de investitori: Supercell (dezvoltatorul fenomenului Clash of Clans), David Helgason (CEO-ul celor de la Unity), Kevin Lin (Chief Operating Officer la Twitch), Hubert Thieblot (vicepresedinte al Twitch), Danny Epstien si Alexandre Cohen (de la Main Street Advisors) si de la Scooter Braun (afacerist din industria muzicala).

End Game Interactive si-a inceput activitatea construind site-uri legate de anumite jocuri populare, precum Pok Vision, un site menit sa ajute descoperirea de pok moni in Pok mon GO. Pana la urma insa, inspirati de succesul unor jocuri multiplayer simplistice, ce ruleaza in browser, au dezvoltat propriile astfel de titluri, precum Zombs.io, Spinz.io si, mai apoi, Zombs Royale.

Astfel, cei de la End Game Interactive au atras peste 160 de milioane de jucatori, nu mai putin de 1 milion de persoane jucandu-le in fiecare zi. Zombs Royale, in special, s-a dovedit a fi un veritabil hit, devenind unul dintre cele mai cautate jocuri pe Google pe parcursul anului 2018, in Statele Unite ale Americii.

Acest succes i-a determinat pe cei de la End Game sa se dedice in totalitate realizarii de jocuri video, echipa petrecand o buna parte anului 2019 dezvoltand urmatorul sau joc: Fate Arena, un nou titlu de genul Auto Chess, ce urmeaza sa fie lansat in curand pe PC, dispozitivele mobile si alte platforme.

Spre deosebire de titlurile anterioare ale companiei, realizate intr-un stil 2D simplistic, Fate Arena se va orienta catre grafica 3D, de inalta fidelitate. Articol original Un nou battle royale se pregateste sa intre puternic pe piata dupa ce a facut rost de investitii de 3.000.000 de dolari, de pe site-ul go4games.ro