IntroducereTu esti Arthur, si la 400 de ani aniversare, zi de Itarian Imperiu, Imperiul este sub un val de revolte... Tu ca lider de Breasla 7 au misiunea de a calma aceste revolte in jos, si sa aduca pace inapoi.

Dar ce se ascunde ?Despre jocAcest joc este un Shining Force ca RPG Tactic in prezent in alfa devreme nu dispune de multe caracteristici. Dar sper ca e mai placuta, am muncit din greu pe ea. Jocul a fost facut in 1 luna si jumatate. Veti fi capabil de a explora orase, o mare harta a lumii, unele pesteri, lupta temnite, intalniri aleatorii & mari batalii... Intr-un cuvant, un jrpg tactic :) imi cer scuze pentru teribila abilitatile de limba engleza tho ^^ActiveleIn timp ce o mare parte din active sunt realizate de noi, altele sunt luat de jocuri, cum ar fi Stralucitoare Vigoare, Final Fantasy si un pic de Doi pasi de iad de muzica. Aceste bunuri sunt proprietatea detinatorilor lor, noi nu le detin.

Inainte de a rula jocul- Daca doriti sa utilizati un controler, va rugam sa plugit INAINTE de a incepe jocul- Apasati Alt + Enter pentru a pune in modul fullscreen- Apasati butonul X de pe tastatura, sau pe Xbox 360/One controller pentru a valida chestii- Apasati C de pe tastatura, sau B pe Xbox 360/One controller pentru a anula chestiiDaca exista orice bug-uri, imi cer scuze despre asta si nu ezitati sa-mi spui !