Cu numai doua saptamani ramase pana la aparitia jocului, Microsoft si studioul The Coalition au dezvaluit cerintele de sistem necesare pentru Gears Tactics, primul joc de strategie plasat in universul Gears of War, dezvoltat in exclusivitate pentru PC. De asemenea, a fost lansat si trailer-ul final pentru Gears Tactics, pe care il puteti viziona un pic mai jos.

Cerinte minime: OS: Windows 10 64-bit versiunea 18362.0 sau mai noua Procesor: Intel Core i3 Skylake sau AMD FX-6000 Memorie RAM: 8 GB Stocare: 45 GB Video: AMD Radeon R7 260X sau NVIDIA GeForce GTX 750 Ti cu 2GB VRAM DirectX: versiunea 12 Tastatura si mouseSistem recomandat: OS: Windows 10 64-bit versiunea 18362.0 sau mai noua Procesor: Intel Core i5 Coffee Lake sau AMD Ryzen 3 Memorie RAM: 8 GB Stocare: 45 GB Video: AMD Radeon RX 570 sau NVIDIA GeForce GTX 970 cu 4GB VRAM DirectX: versiunea 12 Tastatura si mouseActiunea din Gears Tactics urmeaza sa aiba loc cu 12 ani inainte de evenimentele din primul titlu al seriei, iar povestea va avea in prim plan o noua divizie de soldati Gears, care va lupta impotriva amenintarii venite din partea rasei Locust. Cu un gameplay ce aminteste de seria XCOM, insa ceva mai alert, Gears Tactics va pune accent si pe latura narativa, precum si pe posibilitatea de a personaliza echipa de Gears controlata, dar si echipamentele si armele purtate de fiecare soldat in parte. Nu vor lipsi nici luptele impotriva bosilor imensi.

Gears Tactics urmeaza sa fie lansat pe 28 aprilie 2020, prin Steam, Windows Store, dar si ca parte a abonamentului Xbox Game Pass pentru PC. Articol original Iata PC-ul de care veti avea nevoie pentru a juca Gears Tactics, de pe site-ul go4games.ro