Capcom a anuntat ca recentul remake Resident Evil 3 a vandut, in numai cinci zile de la aparitia sa pe piata, peste doua milioane de unitati.

Pentru a atinge aceasta performanta, au fost luate in calcul atat livrarile de discuri fizice pe care publisher-ul le-a facut catre magazinele de profil (serios afectate de restrictiile impuse de pandemia globala de coronavirus), cat si vanzarile digitale efectuate prin intermediul platformelor PlayStation Store (PS4), Xbox Live (Xbox One) si Steam (PC).

In cazul lui Resident Evil 3, vanzarile digitale au reprezentat aproape jumatate din volumul celor totale, in aceste prime cinci zile. Astfel, noul remake ii urmeaza succesului inregistrat de precedentul astfel de proiect remake-ul Resident Evil 2 , lansat in luna ianuarie a anului trecut, acesta inregistrand, pana in prezent, vanzari de peste 6,5 milioane de exemplare.

Avand in vedere succesul de care se bucura in continuare Resident Evil, nu este de mirare ca publisher-ul Capcom nu doreste sa incheie seria. Pe langa zvonurile referitoare la un eventual Resident Evil 8, ce ar urma sa fie first person si open world, pregatit pentru lansare pe PlayStation 5 la inceputul lui 2021, acum...