Poligonale campul de lupta este un joc openworld joc unde te poti distra chiar si in absenta altor utilizatori, datorita posibilitatii de a face o gama larga de lucruri, de la a cauta mai multe obiecte, de explorare, de conducere o varietate de vehicule. Creati-va propriul personaj si sa se joace.

Joc complet gratuit de jocuri inspirate de celebrul PUBG joc.

Desigur, avand in vedere posibilitatile limitate de o WEBGL joc care ruleaza pe un browser, este, cu siguranta, nu atat de vast si articulat, dar este inca foarte distractiv.

Te poti juca 2 moduri principale (echipa sau singur), personaliza personajul tau si lupta cu si impotriva jucatori de la peste tot in lume.

In fiecare nivel, care este jucat in cea de-a treia persoana, puteti cauta si de a recupera diverse obiecte pentru a extinde abilitatile dumneavoastra (rucsaci sa contina mai multa munitie, veste antiglont, kituri de supravietuire si mult mai mult).

Pentru cei care doresc mai multe posibilitati de interactiune exista, de asemenea, unele vehicule, cum ar fi motociclete, masini si barci, care poate fi folosit pentru a Ucide adversarii, mai degraba decat transportul de pasageri, dar fii atent, deoarece acestea pot fi, de asemenea, lovit de diverse lunetisti sau exploda.

De asemenea, urmati-ma pe:PortofoliuYouTubeUnitateCiorbyn Studio Blog ( Italiana )