Acest joc a fost creat pentru o gamejam #Coronajam a avut loc intre 19 si 29 martie 2020 in GamejoltIn acest joc esti un om de Stiinta, aveti nevoie pentru a cauta un leac pentru virusul care este contaminarea populatiei in general. Pentru a face acest lucru, veti avea un calculator si va trebui sa cautare pentru o perioada de cinci zile, cu privire la vindecare. Cu toate acestea, va trebui in continuare sa aiba grija de casa ta si sa aiba grija de fiica ei.

Pentru a face dvs. de cautare pentru mecanica de joc, este un stil de Dactilografiere Atac, trebuie sa fie apasand butonul [Space] pentru a in mod continuu, pentru Bara de Progres pentru a creste. Intre timp, unele virusuri va iesi sa te atace. Pentru a le impiedica sa te atace, ar trebui sa fie capabil sa apasati scrisoare de pe tastatura corespunzatoare, astfel incat sa poata fi eliminate. Daca nu reusesc, si virusul care este in conflict cu tine, el va elimina puncte de pe Bara de Progres, si-l va trage Puterea din propria lui fiica.

Acest lucru este in parteneriat cu un Lucas la Ferrari (Caracterul si Animatie Designer, Directie, Programare, Audio, video si Alte forme de Arta, Etc., Thiago Yasue