THQ Nordic a dezvaluit data de lansare pentru Desperados III, cel mai nou episod al seriei ce combina elementele tactice si strategice imprumutate din titlurile Commandos, combinandu-le insa cu o poveste tipica western. Astfel, fanii lui John Cooper se vor putea bucura de noul Desperados III incepand cu 16 iunie 2020, atat pe PC, cat si pe console.

Mai mult, precomenzile pentru Desperados III sunt acum disponibile prin intermediul Steam, la un pret echivalent cu 49,99 . Pentru o perioada limitata, cei care opteaza pentru o astfel de precomanda vor primi Digital Deluxe Edition la pretul editiei standard. Digital Deluxe Edition include, pe langa jocul de baza, editia extinsa a coloanei sonore din Desperados III (75 de melodii ce insumeaza peste 2,5 ore de muzica), precum si Season Pass-ul jocului (ce va oferi trei pachete DLC suplimentare).

Nici cei care prefera editiile fizice nu vor fi ignorati: THQ Nordic va lansa un Collector sEdition pentru Desperados III, al carui continut, ce va include o cutie muzicala cu figurine interschimbabile, poate fi admirat in clipul de mai jos. Desperados III Collector sEdition va fi disponibil la preturi echivalente cu 109,99 pentru PC, respectiv 119,99 pentru PlayStation 4 si Xbox One. i daca tot a venit vorba despre editiile pentru console ale jocului, precomenzile pentru Desperados III pentru PlayStation 4 si Xbox One vor fi disponibile foarte curand, la un pret echivalent cu 59,99 .

Desperados III va fi lansat pe 16 iunie 2020, in editii pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Articol original Cand va fi lansat Desperados III si cum arata editia de colectie, de pe site-ul go4games.ro