tim deja ca Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri video din lume, motivele pentru care titlul celor de la Epic Games este atat de apreciat fiind lesne de inteles: disponibilitatea sa gratuita pe toate platformele, de la console, la PC, Mac si pana la dispozitivele mobile bazate pe Android si iOS, dar si accesibilitatea sa, Fortnite fiind preferat atat de gamerii veterani, cat si de cei de varste fragede.

Totusi, cota de popularitate a jocului celor de la Epic Games a urcat la un nou nivel, nu mai putin de 12,3 milioane de utilizatori fiind conectati la Fortnite pentru a asista la prima reprezentatie virtuala a rapper-ului american Travis Scott. De altfel, acesta a ales sa sustina o serie de concerte prin intermediul Fortnite, programul urmatoarelor astfel de show-uri fiind disponibil chiar pe site-ul Epic Games.

Mai mult, cei peste 12 milioane de privitori au fost inregistrati numai in joc, foarte multe alte persoane urmarind concertul lui Travis Scott din Fortnite prin intermediul serviciilor de streaming precum Twitch sau YouTube.

Va reamintim ca Fortnite este disponibil in mod gratuit pentru PC si Mac, consolele PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch, precum si pentru tabletele si telefoanele mobile bazate pe sistemele de operare Android si iOS. Articol original Un nou record de audienta pentru Fortnite in timpul concertului rapper-ului Travis Scott, de pe site-ul go4games.ro