Dupa ce a oferit Alien Isolation la un pret foarte redus, SEGA continua cu vestile bune pentru posesorii de PC: jocul de strategie Total War: SHOGUN 2 este disponibil acum gratuit prin intermediul Steam.

Jocul poate fi adaugat gratuit in biblioteca dvs. de titluri de pe Steam pana la 1 mai 2020, ora 20:00, folosind pagina sa oficiala de Steam. Odata completata aceasta operatiune, Total War: SHOGUN 2 va ramane permanent atasat de contul dvs. de Steam, jocul urmand a putea fi descarcat si rulat oricand doriti.

Total War: SHOGUN 2 acopera o perioada celebra in istoria Japoniei, Sengoku Jidai (Warring States), plina de conflicte si tradari, dar si de prima unire a clanurilor nipone sub un singur lider, Tokugawa Ieyasu. Campania single player se concentreaza de altfel pe prezentarea acesteia, jucatorul avand posibilitatea sa aleaga dintre zece clanuri principale.

Gameplay-ul este impartit intre partea pe ture, care se desfasoara pe harta strategica, si luptele in timp real. Trebuie stapanite mai multe aspecte ale jocului: recrutarea de trupe, dezvoltarea economica si cercetarea celor doua ramuri (Way of the Bushido si Way of the Chi).

De asemenea, pana pe 4 mai 2020, Steam ofera preturi promotionale pentru o selectie de titluri ale seriei Total War, toate acestea regasindu-se aici. Articol original Total War: SHOGUN 2, joc gratuit disponibil pe Steam. Preturi reduse pentru seria Total War, de pe site-ul go4games.ro